"Лена Бориславова с грозен колаж, който се подиграва на Росен Плевнелиев. Че си го направила и кавър фото, очевидно за да подчертае неговата значимост. Малка подробност е, че колажът е на базата на снимка, която изглежда така поради специфичната перспектива, а самата тя беше жертва на подобен фото феномен.

Избягвам да реагирам поименно напоследък, но някак има неща, които минават всяка граница" - така започна пост на PR-ката на Лозан Панов – Ивет Добромирова в личния й фейсбук профил.

"Когато си нарочен за звезда-политик, е хубаво да пазиш този статус, защото той е крехък, колкото едно видео на един парапет, който го няма.

И докато някои са държали парапети, други са били наистина на амбразурата в името на клетата държава, въпреки всичко и всички.

Да припомня кой е Росен Плевнелиев - президентът.

Росен Плевнелиев е президентът, който излезе и застана до протестиращите през зимата на 2012 г.

След това назначи служебно правителство, което даде старт на кариерата на Асен Василев.

Росен Плевнелиев е и президентът, дал старт на политическата кариера на Христо Иванов, заради неговото обещание, че ще направи съдебна реформа.

И накрая, но всъщност на първо място Росен Плевнелиев е българският президент, който изправи Европейския парламент на крака със своя реч в защита на Украйна, в която ясно посочи колко голяма заплаха е Путин за демократичния свят през 2014-а година.

В политиката, не можеш да си позволиш да не уважаваш достойните постижение на другите политици, независимо от кои си и какво мислиш за тях.

България е на такъв хал благодарение на Лена и компания, че да се подиграваш на някой, който е постигнал наистина много, въпреки всичко и всички е много, много ниска топка. Още повече, когато си пряко отговорен за резидента Радев.

И като се огледам, не виждам друг политик в най-новата ни история да е бил толкова арогантен към опонентите си. Или ако има такъв, то да няма грешка, че ПП са не по-добри от него", допълва Добромирова.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук