Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи невероятен хороскоп за днешния ден. Според нея Везните ще са разсеяни, а Скорпионите трябва да внимават зад волана.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Днес, в почивния ден ви очакват нови разочарования, защото сте си позволили да се усъмните във вашите възможности въпреки подкрепата на ретроградния Меркурий.  В състояние сте да осъществите бляскаво новите си делови идеи, но с размисъл и търпение, защото всяко прибързано действие ви вреди.

Професионалните ви задължения изискват да се заемете с работата си незабавно. Не пътувайте! В личните ви отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Вечерта си останете у дома.  Сексуалните ви отношения са съсипани, заради капризите на интимния ви партньор и непрекъснатите желания за подаръци.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

Преди обед в почивния ден ще се наложи да провеждате неприятни разговори. Посочете тактично грешките на колегите си, заради които не сте се справили с отдавна започната работа. Не проявявайте агресия, дори и да ви опонират, както повелява и ретроградния Меркурий. Със спокойствие и търпение постигнете целта си. Изслушайте внимателно всички мнения и кажете своето.

Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Сексуалните ви живот най-накрая започва да ви доставя удоволствие. Бъдете толерантни към желание на партньора си. Вечерта очаквайте  романтична среща. 

БЛИЗНАЦИ

От сутринта в почивния ден сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате, а и ретроградния Меркурий поднася изненади. Не провеждайте важни разговори и не се захващате с разрешаване на лични проблеми. Възможно е подобряване на финансовото състояние, ако сте гъвкави и предвидливи.

Семейните представители на знака, все още са влюбени в половинката си, могат да създадат приятна романтична обстановка в дома си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

Най-големите лъжци са сред тези 6 зодии

РАК

Денят е почивен и ви поднася промени, шанс за пътувания и поставя основата на бъдещи приятни изживявания въпреки че Меркурий е ретрограден. Подгответе договорите за подпис и при нужда организирайте обяд проведете деловите си разговори. Служебно пътуване ще се отрази добре на финансовото ви състояние.

Завършете всичко започнато в рамките на деня, за да не пропуснете сроковете, които са ви поставили. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си, които ви очакват. Не пропускайте романтичната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

ЛЪВ

В почивния ден ще ви предложат пътуване, което е добре да приемете въпреки ретроградния Меркурий. Ще ви донесе признание и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Проведете отложените делови срещи и разговори. Подгответе за подпис през следващите дни документите свързани с финансовите институции.

Ако имате своя фирма, прегледайте счетоводните си документи. Вечерта бъдете с любимия си, мили жени, дори и ако сте се скарали през деня. Сексът ще ви зареди с достатъчно сили и положителни емоции. 

Щур късмет и тлъсти пачки в джоба за тези зодии цяло лято

ДЕВА

В почивния ден ви предстои печелившо пътуване, което не трябва да отказвате, дори и с цената на по-голямо натоварване на работното място през новата седмица и при ретроградното движение на Меркурий. Не се преуморявайте. Намерете начин да се извините, ако сте засегнали ваш колега. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица.

Жените  да внимават при избора си на интимен партньор, за да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви очакват романтична среща и незабравими сексуални изживявания. 

ВЕЗНИ

Не ви съветвам в почивния ден да провеждате делови разговори, защото така повелява ретроградният Меркурий. Ще сте разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите до обед. Съдбата ви подлага отново на изпитание, защото за пореден път само изисквате, а не давате нищо от себе си. Постарайте се да не критикувате, за да защитите себе си.

Нападателното поведение ви вреди. Вечерта не отказвайте внимание на близките си, дори и ако сте уморени и ядосани от проблеми на вашето работно място. Изживейте незабравими романтични мигове с любимия си. 

СКОРПИОН

Поставете събитията на работното си място под контрол. Напрежението у околните ще се отрази и на вас, а ретроградното движение на Меркурий го засилва. Промените са благоприятни, ако сте самостоятелни и не позволите да ви ръководят. Ако пътуването, което не сте планирали, е неотложно бъдете внимателни зад волана. Деловите срещи в почивния ден са проблемни.

Договореното може да се окаже във ваша вреда. След натоварения ден вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор Рак.

СТРЕЛЕЦ

На делови обяд в почивния ден имате възможност да представите идеите си пред ръководството, дори и при ретроградното движение на Меркурий.  Може да бъдат отхвърлени, ако ви завидят, но по-скоро имате шанс да получите подкрепа за тяхната реализация. Денят позволява да вземете важни решения. Не пропускайте щастливият си шанс, дарен ви заради упорита работа, но не разчитайте на късмета си.

Вечерта отидете на ресторант с любимите си. Така ще избегнете напрежението в отношенията. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Проявете сериозно отношение към работата си в почивния ден, за да успявате въпреки ретроградния Меркурий. Необмислените решения и импулсивните постъпки, на които сте способни в този ден, ще доведат до неочаквани резултати. Очаквате да стане чудо, работата да бъде завършена с помощта на вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите.

Вечерта останете с близките си или се отдайте на романтична среща с любимите. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

Фатални: Жените от тези 3 зодии ще ви съблазнят, измамят и захвърлят!

ВОДОЛЕЙ

Подвластни сте на емоцията в почивния ден, въпреки че причина няма. Пътуване ще попълни с отлични приходи банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да уговаряте ден за подписването им докато Меркурий е все още ретрограден. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да реализирате деловите си идеи.

Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат възможност да се отдадат на чувствата си и да изживеят желани сексуални удоволствия.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Денят е почивен и ви обещава  промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Пътуванията, ако са планирани предварително и не вредят на другите ви планове, са успешни и при ретроградния Меркурий. Прегледайте отново новите договори и подгответе за подпис вече обсъдените.

Не се притеснявайте за финансите си, защото имате начин да подобрите материалното си състояние. Приемете предложение за гостуване във ваши близки. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

Източник: Труд