Състоянието на Димитър Желязков остава критично, съобщиха от болницата, цитирани от в. "24 часа". Днес се очаква той отново да бъде вкаран в операционната, за да бъдат подменени тампоните, поставени му вчера в коремната област за овладяване на обилно кръвотечение. То продължава, затова следваща операция засега не се предвижда.
Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. 

Очите бе опериран от бургаски екип от хирурзи, ортопеди и уролози близо 8 часа след постъпването в МБАЛ-Бургас - от 22,00 ч. на 8-ми юни до към 06,00 ч. на другия ден. Вчера хирургът д-р Георги Мигаров е върнал обратно Очите в операционната около 13,00 ч., за да направи ревизия на една от интервенциите в малкия таз. Това е стабилизирало състоянието му и намаляло тежката кръвозагуба. Към момента през тялото на Очите са преминали 80 сака кръв и плазма, на практика у него не тече собствена кръв.

Резултати от анализ на кръвта, направени при постъпването в болницата на тежко простреляния Димитър Желязков-Очите, показват странни данни. Когато босът тръгнал с близо 40-членната си група да респектира конкурента Божо Георгиев в ресторант "4 You" в Слънчев бряг, той е бил напълно трезвен, няма и следи от наркотици.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!