След като елиминирал тримата на първия етаж, Росен се качил на втория където била Нанси с гаджето си Боби. Децата се криели, но извергът ги открил и ликвидирал. В тялото на момчето в зоната на слабините имало 6 куршума. След кървавата баня психопатът почнал да чисти. Смята се, че е престоял близо 4 часа, като размествал трупове, събрал гилзи и т. н. , за да попречи на разследването, пише "Телеграф".

Той е обикалял една по една стаите, за да ликвидира всеки, който му се изпречи на пътя. Има разбити врати, а от експертизите личи, че част от жертвите са направили опити за съпротива. Според разследващите, Ангелов първо е убил Кети Кюхова, мъжа ѝ и майка ѝ. Нанси и приятелят ѝ са се скрили на горния етаж с надежда да се спасят. Ангелов обаче е ритал една по една вратите, за да ги открие. Личи и че убиецът е опитал да прикрие следи, като дори е събрал част от гилзите.

Най-много куршуми – около десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показват голям афект, типичен за престъпления от ревност. Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16-годишната Нанси, е простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола.

Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър, това се доказва с ДНК и веществени доказателства. Той е действал сам и не е имал съучастници. Ангелов все още не е задържан. . Стана ясно още, че Ангелов е бил жаден за мъст в новогодишната нощ.

Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!