Специализираната прокуратура продължава да събира доказателства за стрелбата в Слънчев бряг, така че е възможно да има и още обвиняеми. Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по време на брифинг, свързан с разследването на Специализирана прокуратура в Слънчев бряг, съобщи Агенция „Фокус“.
По думите й повдигнатите обвинения и събраните доказателства до момента не означават край на разследването. „Изключително интензивно се извършват процесуално-следствени дейности. Организирана престъпна група не се разследва бързо и лесно. Така че Специализираната прокуратура продължава да събира доказателства. Това също така не означава, че кръгът на обвиняемите лица е този“, допълни тя.
 
Даниела Попова от Апелативната специализирана прокуратура отбеляза от своя страна, че престъпната група с ръководител Божидар Кузманов е действала от март 2013 година. „Това, че е разкрита престъпната група сега действително не означава, че е действала от скоро. Работи са по множество случаи и се търси връзка между тях е, но е изключително трудно да се събират доказателства за дейността на организирана престъпна група“, посочи още тя.
 
По думите й взаимодействие между полицията и прокуратурата има и към момента и ще има и занапред. „Това взаимодействие е добро, за това свидетелстват резултатите, които многократно отчитаме пред вас“, каза още Даниела Попова.