20-годишният Любомир Петров редовно е малтретирал и психически, и физически майката на двете си деца Красимира Куковска. Както първо БЛИЦ съобщи, 21-годишната жена бе намерена мъртва в дома си в пловдивското село Бегово.

Отначало бе съобщено, че се е самоубила с въздушна пушка, след седмица разиграване на полицаите Любомир направи самопризнания, че без да иска е застрелял любимата си. 

Вчера обаче в Окръжен съд, където се гледаше мярката му, стана ясно, че младият мъж е с преквалифицирано обвинение-умишлено убийство в условията на домашно насилие.

Шокиращ обрат с убийството на 21-г. крупна арендаторка в Пловдивско

От прокуратурата съобщиха, че е била направена комплексна съдебно-медицинска и балистична експертиза. Тя показва, че не е възможно както Красимира и Любомир са се боричкали, както твърди той, пушката да е гръмнала и да я е убила. Заради това убийството е преквалифицирано в умишлено.

От свои източници БЛИЦ научи, че свидетели са давали втрещяващи показания за тормоза, който Любомир е оказвал от доста време над Красимира. Основните скандали и побоища са били заради пари. Има свидетелка, която ще потвърди, че малко преди убийството в банка в село Калояново Красимира и Любомир отново са се скарали за пари. В банката мъжът е настоявал жената да му извади генерално пълномощно, но тя категорично е казала: "Само през трупа ми"!

Днес в Районен съд Пловдив се гледа дело със социалните служби, заведено по искане на бабата на Красимира-Дочка Колева. Въпреки възрастта си, жената е готова заедно с дъщеря си-лелята на децата, да вземе и отгледа двете невръстни сирачета.

Децата са на 2 години и на 6 месеца. Пред БЛИЦ Дочка сподели тревогата си, че правнучетата й се отглеждат от майката на Любомир, който остава в ареста. Тя иска да върне усмивките на децата и заяви, че ще е бори за тях до последно. Дочка, мъжът й и лелята имат право да виждам мъничетата само по половин час на месец, което според роднините на Красимира е изключително малко като време. 

Извънредни новини за Любомир, ликвидирал 21-г. майка на двете му деца в Пловдивско

Красимира и Любомир се запознали преди няколко години. Тя живеела с родителите си в Бегово, той в съседното село Сухозем. Малко след това майката и бащата катастрофират тежко и жената умира. Красимира остава да живее с баща си Делко, който е крупен арендатор с хиляди декари земя. Мъжът се разболява тежко и също умира. 

Още приживе той е уговарял дъщеря си да се откаже от тази любов. Казвал, че момчето не е за дъщеря му, че само я използва за пари. Същото твърдели и всички познати и приятели на девойката. Тя забременяла от Любомир, бащата бил съгласен да отгледат детето, но Красимира да се откаже от Любомир. 

Въпреки това момичето не послушало баща си. След като той починал, Красимира останала сама на село, поела бизнеса на баща си. Всички нейни роднини живеят в Хисар. Именно от този момент на слабост се е възползвал златотърсачът Любомир. Роднини твърдят, че още след раждането на първото дете са започнали проблемите.

Красимира настоявала да се разделят, но уплашен за имането, наследство от бащата на Красимира, Любомир направил второ дете. Преди време в интервю за БЛИЦ бабата Дочка разказа, че внучката й споделяла, че има чувството, че семейството на Любомир слага някакви опиати в храната и напитките й. 

Ексклузивно и само в БЛИЦ: Мощната арендаторка и майка на две деца от Пловдивско е убита

Близки и приятели разказват пред БЛИЦ, че Любомир е харчел безразборно огромни суми-за колекции от скъпи часовници, за луксозни коли, за многобройни екскурзии зад граница. Не помагал изобщо на майката на децата си, не работел, а само викал и хокал работиците на полето. Красимира се притеснявала пред роднини, че ще стигнат до просешка тояга.

Седмица преди убийството момичето гони бившия си любим. Тогава се намесва майката на Любомир, която заплашва снаха си, че ако до два дни не се съберат със сина й, ще я унищожи-това е разказала Красимира на роднините си.

Те смятат, че убийството е било планирано и че Любомир има съучастници в неговото прикриване. Мярката за неотклонение на младия мъж ще се гледа в Апелативен съд на 1 декември.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ