От поне 20 души са взети натривки след екшъна в ресторант 4You от 8 юни в Слънчев бряг. Това каза Димо Гочев – адвокат на единствения засега обвиняем Тодор Славов, след като съдът остави клиента му в ареста.
Славов е обвинен в убийството на Александър Алексиев – гард на Димитър Желязков-Митьо Очите.
 
По повод взетите натривки Гочев обясни: „Не мога да бъда сигурен дали всеки от тях е имал огнестрелно оръжие, но свидетели твърдят, че след нахлуването на Очите и хората му в ресторанта е станала димна завеса от изстрели“.
 
Защитникът каза пред журналистите, че клиентът му постоянно е тормозен в бургаския арест.
 
Стрелецът Тодор Славов делял килия с още трима, които не спирали да му вкарват психоатаки от типа: „Сега ще видиш какво ще стане“, „Не разбираш какво си направил“, Луд ли си да стреляш по Очите“, „Ти си пътник“, съобщава „Флагман”.
 
Според адвокатите на Славов, Димитър Желязков-Очите също е носил пистолет на кръста си. Те обаче не успяха да отговорят защо жертвите са само от едната страна и защо единствен задържан остава техният клиент.
 
Трети ден Димитър Желязков е с опасност за живота, след като беше прострелян с 5 куршума. Критично остава състоянието му. Той е с пряка опасност за живота и е настанен в отделение „Реанимация“ в МБАЛ-Бургас, съобщава радио „Фокус”.
 
Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и крайник.