Без промяна остава състоянието на простреляния в курорта „Слънчев бряг” Димитър Желязков. Той е с пряка опасност за живота. Настанен е в отделение „Реанимация” в МБАЛ-Бургас и е на командно дишане.  
Досега са му извършени две хирургически интервенции заради травмите, които има на бял дроб, корем, пикочен мехур и крайник, съобщава „Фокус”.

Припомняме, че в сряда вечерта при престрелка в курорта бе убит един човек, а други двама пострадаха. Най-тежко е състоянието на Димитър Желязков, по-известен като Митьо-Очите. Официалната версия за стрелбата е  спор за паркомясто пред заведението, а неофициалната - от събиране на такса "спокойствие" до разпределяне на наркопазара. 

Желязков бе опериран от бургаски екип от хирурзи, ортопеди и уролози близо 8 часа след постъпването в МБАЛ-Бургас - от 22,00 ч. на 8-ми юни до към 06,00 ч. на другия ден. Вчера хирургът д-р Георги Мигаров е върнал обратно Очите в операционната около 13,00 ч., за да направи ревизия на една от интервенциите в малкия таз. Това е стабилизирало състоянието му и намаляло тежката кръвозагуба.

Към момента през тялото на Очите са преминали 80 сака кръв и плазма, на практика у него не тече собствена кръв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!