Вълна от гняв се надигна в интернет пространството заради грижите за простреляния с пет куршума Митьо Очите. Това пише тази сутрин "Стандарт", като цитира някои от най-емоционалните мнения.
"Абе, ако някой професор е в реанимация, дали ще пишете толкова за него?! Какво ни занимавате с тоя бандит?", "80 сака кръв и плазма хвърлени на вятъра, а можеха да спасят много деца, родилки и нормални хора, които заслужават", гласят част от коментарите.

Според част от хората ситуацията е парадоксална, защото всички тормозени "от този безчувствен тип сега плащат със своите здравни осигуровки, за да го вдигнат отново на крака и да продължи да ги тормози...".

"Е писна ми от сутринта във всички новинарски емисии да ме занимават със състоянието на Митьо Очите. Гръмнали един бандит, състоянието му било критично и специално за него ще дойдат медицински специалисти от София и Стара Загора. Брей, голяма грижа .....да ти се прииска да си на негово място, та българските медици да те обгрижват като цар... Явно в България е най-добре да си циганин или бандит, за да си добре и да си обект на внимание", възмущават се хората.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!