Световната изпълнителка AYO писа лично съобщение на художничката Константина Живова -INLY, за да я поздрави за изкуството, което създава!

Популярната българска художничка Константина Живова- INLY сподели в социалните мрежи новината, която я е развълнувала. Тя написа и разказа, че никога не си е представяла именно най-любимата й певица да забележи, оцени и дори да й напише лично съобщение по повод картините й.

Константина разказа в поста си, че преди години, като журналист, е сбъднала голямата си мечта и е успяла да интервюира певицата AYO. Днес обаче, без да бъдат приятелки в социалните мрежи, световната звезда забелязва нашето момиче, последва нейното изкуство и дори й пише лично съобщение, за да сподели колко харесва това, което българката прави.

Това, ако не можем да наречем повод за гордост! Именно на този ден Константина споделя с последователите си тази история, за да мотивира и най-малките. “Големите звезди имат големи сърца и очи! Небето не е граница за вашите цели и мечти, просто никога не се отказвайте!", споделя тя.

Константина Живова е едно от най-популярните млади и предпочитани лица в арт средите у нас. Тя е творец с над 1500 авторски картини, четири самостоятелни изложби, две авторски детски книги с илюстрации.

Стотици почитатели на изкуството й избират нейните картини, за да променят и придадат уют в своите домове. По покана на испанска галерия скоро й предстои нейни картини да бъдат изложени на голям международен форум в Австрия, а след това и Испания! Ако искате да се докоснете до нейното изкуство, последвайте я!

Инстаграм: inly_arte

Фейсбук: INLY ARTE