Популярната художничка Константина Живова - INLY откри официално своето ателие “INLY ARTE”.

За първи път в България артист представя изкуството си чрез лайф шоу с известни личности, с името “INLY ARTE TALKS”. Художничката създава това пространство и тези срещи, за да събира интересни, успели, вдъхновяващи личности, с които заедно да споделят мисли и емоции на различни теми обградени от изкуството.

Със сигурност в България това е първото творческо място, създадено по този начин и носещо толкова позитивна енергия.

Първите гости в лайф шоуто, което ще се случва всеки месец в Instagram, в профила на художничката INLY_ARTE, бяха: Деляна Маринова-Джуджи, Вихра Петрова, Теа Минкова, Райна Налджиева, Илияна Лазарова. Константина Живова-INLY е едно от познатите телевизионни лица, известен инфлуенсър, писател, но най-вече художник.

Творбите й са оценени от хиляди почитатели от България и чужбина. Нейни картини биват избирани и от много популярни личности у нас, като Люси Дяковска, Евгения Джаферович, Илияна Лазарова, Вики от “Мастило” и много други. За да последвате изкуството й:

https://www.facebook.com/inlyartist

https://www.instagram.com/p/CgCAjaKI6km/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D&fbclid=IwAR29Ro7_eK8w9KmttJMjw5HOi0gJ07CreK_r3GIZiS8koK17B9jesTtt9gY