11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време навън. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение.

Ден на промените. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията.


Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Денят е добър за пътуване, да съберете набързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. 

Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо!” Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързо. Добре е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, за което сте мечтали, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи.

Днес не бива да се копае земята, да се сее или сади нещо. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието.

Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират наобратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Този ден е за съзидание, не за разрушение. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително диета. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например.

Диета – може добре да си хапнете, но да се избягва сладко и месо. Счита се, че организмът добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия.

Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.

Облекло -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79