Опасността от коронавируса вече е реална и в България, а мнение по темата изказват всякакви хора - както медицински лица, така и политици, общественици, популярни лица от българския шоубизнес.

Наум Шопов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хайде пролет, теб чакаме @myproteinbg •Код за отстъка (-32%) #SHOPOVIMP

Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на


Няма как да не започнем с лекаря сред популярните ни лица. Той публикува видео, в което обясни рисковете от болестта, начина на протичане и как можем да намалим риска от заразяване.
 

Джена

 

Наложи се певицата да си отмени предвидените участия в Германия. Притесненията ѝ са от личен характер. "Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията, върлуваща във все повече държави Коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама", пише певицата.
 

Биляна Лазарова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

️It’s our day #8thofmarch @michelemickeey @callmevexy_

Публикация, споделена от ️BILYANA LAZAROVA️ (@b_lyanish) на


Бъдещата майка първо благодари на всички, които са си останали вкъщи и заради това магазините и пътищата са празни, а след това заяви, че "маниакалното поведение" на хората е по-опасно от вируса. И завърши с това, че е плашещо, че заради вируса хората са започнали да си мият ръцете.
 

Сузанита

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Suzanitta (@mvradova) наПевицата публикува популярна от социалните мрежи шега, според която вирусът се пренася най-вече чрез банкнотите, които трябва да се оставят в плик, а тя щяла да мине и да ги прибере.
 

Лъчо от СкандаУ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Какво ви е мнението за вируса? Опасен - безопасен! Информацията, която получаваме за него е реална - лъжлива. Има ли го в България или си го измислихме за субсидии и обществени поръчки. Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не? Аз не съм в час с нещата - информирайте ме. Благодаря!

Публикация, споделена от Лъчезар Евтимов (@lychoskandau) на

"Рейс 11 от Гео Милев до Красна Поляна пътува около час, в тежкия трафик, около час е и продължителността на едно представление, нормално ли е театрите да са затворени, а всичко останало не", пита риторично изпълнителят и събира мненията на своите последователи.

Златка Димитрова 

Тя не спира да зове всички да слушат препоръките на властта и да си стоят у дома. Черната Златка не спира да публикува новини, свързани с коронавируса. 

Джина Бианкалана

Победителят от два сезона на ВИП Брадър, който към момента лети на крилете на любовта, се има за добре осведомен, може би заради приятелката си, която е медицинско лице. 

Бианкалана смени профиланата си снимка, с такава, на която има щампа, че ще си стои у дома, спазвайки разпорежданията на оперативния щаб. Той обаче пусна и няколко видеа, на които е в магазин за хранителни стоки, а всичко е изкупено. Той иронично каза, че ще вземе едното останало листо от марула и двата пресни картофа от един кашон, за да си направи салатка.