Слухове вещаят поредна рокади в bTV. Под сурдинка в медийното пространство се говори, че най-вероятният заместник на Антон Хекимян в сутрешния блок на bTV е водещият на сутрешния блок на "България он ер" Златимир Йочев, пише Стандарт нюз бг.


Според сплетните Йочев щял да дебютира съвсем скоро на екрана на bTV, като най-много се залага на 1 март. 

Категорично обаче не се знаели, дали Йочев ще поеме изцяло функциите на Хекимян или новоизпеченият шеф в телевизията ще продължи да води някои рубрики в определени дни. 

Припомняме, че медията бе разтърсена от редица рокади след промяната в собствеността, които бяха инициирани от новия главен изпълнителен директор Мартин Швехлак.

Припомняме, че Маргарита Александрова и Венелин Петков бяха освободени от постовете си на директор „Програма“ и директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

Заплатата на Хекимян хвръкна до небето, новият шеф ще взима...

А чрез вътрешна промоция те бяха заменени от Христо Хаджитанев, който e новият директор „Програма“ и Антон Хекимян, който заема поста директор „Новини, актуални предавания и спорт“.

Също така се предполага, че Йочев няма да води сам сутрешния блок. 

В новия формат на предаването по-голяма роля ще играе Биляна Гавазова, която в момента води "Чети етикета".

Репортери на телевизията също не е изключено да поемат по-съществени роли. Очаква се официалната информация от телевизията да се появи скоро. 

Интересното е, че ако информацията за рокадите се окаже вярна, то Златимир Йочев ще се озове на едно и също работно място с половинката си Марина Цекова.

Тя се премести от Нова през декември и сега води новините по bTV.