Испанският певец Хулио Иглесиас никога не е успявал да устои на красиви жени. Той открито казва, че е имал връзка с 3000 жени. Има обаче други знаменити мъже, които влизат в впечатляваща конкуренция с испанския мачо, пише Труд.


На 23 септември сърцатият испански певец навърши 78 години. Той е баща не на 8, както си мислеха всички, а на 9 деца. Упоритият Хавиер Санчес, който се родил след краткотрайна афера на музиканта, чрез съда доказа връзката си с Хулио Иглесиас.

Кой знае, може би други деца на любящия певец се разхождат някъде по света, защото, както самият той признава, в живота му е имало много жени.

Уорън Бийти - 12 775

Холивудският прелъстител Уорън Бийти, който навърши 84 тази пролет, веднъж каза, че „използвайки проста аритметика“, изчислил, че е спал с 12 775 жени. Поради страстта си към всяка пола, Уорън дори се раздели с годеницата си Джоан Колинс: тя го напусна любовника си заради изневярата му. Но Бийти признава, че спрял с безразборните си връзки, когато се запознава с актрисата Анет Бенинг. Те са заедно от 29 години и отглеждат четири деца.

Ръсел Бранд - 1000

Ръсел Бранд отиде в клиниката през 2005 г., за да се възстанови от пристрастяването си към секса. Актьорът каза, че е спал с повече от 1000 жени, понякога с девет за една нощ. Кейти Пери не успя да го обуздае и се разведе с него след две години брак, но изглежда чак сега Бранд се е укротил. Поне така твърди 46-годишният комик, той казва, че е станал нов мъж заедно с втората си съпруга, Лора Галахър.

Тони Къртис - 1000

Тони Къртис, който е бил женен шест пъти и е спал с почти всички свои колежки, включително Мерилин Монро, веднъж безсрамно каза, че е сексуално зависим: „Тичах с буца в гащите след всички момичета“. Две години преди смъртта си през 2010 г. актьорът говори по-предпазливо: „Имам афинитет към жените. Винаги беше любов - влюбвах се всеки ден."

Бил Уайман - 1000 жени

Бившият басист на „Ролинг Стоунс“ безсрамно разкри, че е спал с повече от хиляда жени, 300 от тях през двете години, когато кариерата му е на върха. Бил вземал момичета по улиците, докато те лагерували пред хотелите, където той бил отседнал. И това въпреки факта, че тогава той бил женен! „Беше ми трудно да се върна у дома при жена си, която очевидно знаеше какво се случва“, споделя музикантът.

Кубинският диктатор - 35 000

Тук идва победителят! Покойният кубински диктатор правел секс поне два пъти всеки ден. Един от близките сътрудници на Фидел каза пред "New York Times" през 2008 г .: „Той спеше с поне две различни жени на ден в продължение на повече от четиридесет години подред. С едната - на обяд, с другата - на вечеря, а понякога поръчваше жена за закуска", казва близкият сътрудник. Казват, че стражите на Фидел са ходели ​​на плажа и там са избирали кандидати за своя шеф. Официално на Кастро имаше 11 деца. Неофициално може да има хиляди.