Днес ще ви разкажем една история, след която определено още имате храна за размисъл.

В наши дни идеалите за красота на жените стават все по-строги и трудни. Бразилското дупе и тънката талия се превърнаха в основен начин да привлечем вниманието на мъжете.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Какво правят обаче дамите с наднормено тегло? Всъщност много от тях са лишени от вниманието на мъжете само заради външния си ид.

Какво пък да кажем на самите мъже? Всъщност много от тях изискват все повече и повече от дамите, но самите те не се бръснат със седмици, не сменят често ризата си, чорапите си също.

Вероятно преди беше много по-лесно, защото мъжете не можеха така лесно да сравняват момичетата с идеалите за красота. Нямаше интернет, телефони или толкова високотехнологични устройства. Всеки бе доволен от това, което е пред очите му.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Сега ще ви разкажем историята на една красива дама, която наистина мечтаеше да отслабне.

Още от ранна детска възраст Александра Грамер е била обект на подигравки заради наднорменото си тегло. Тя се прибирала вкъщи и започвала да яде бисквити и сладкиши плачейки заради обидите.

Скоро обаче била диагностицирана с диабет, а докторът й обяснил, че ако продължава да живее по същия начин, съвсем скоро ще умре.

Вижте ослепителното тяло на Александра след отслабването и как успя да влезе във всяка мъжка фантазия, на jenata.blitz.bg