Извънземните са тук и действат подмолно. Жена разказа в TikTok, че е била отвлечена от тях и че са й взели яйцеклетки за експерименти. По думите на Шийра Люмира Риджойс са й били взети три яйцеклетки, за да бъдат създадени „хибридни бебета“, пишат от Бг Войс.

Според разказа на свидетелката това се е случило през 2018 година. Извънземните дошли направо в къщата й. Не са я закарали на кораба-майка, а явно са свършили пъкленото си дело на място.

Шийра твърди, че има белези на яйчниците от отстраняването на яйцеклеткиге и те се виждат на ултразвук – това е нейното доказателство, че говори истината. Подчертава, че яйцеклетките са взети против волята й.

Според разказа й тя заспивала в жилището си, когато се почувствала парализирана. Видяла на вратата „холографски изглеждаща човешка фигура“.

Фигурата била сива с черен контур. Докато се усети, Шийра вече левитирала във въздуха, а краката й били разтворени.

Тя отначало не знаела, че са й взели нещо, но после срещнала някакъв шаман, който я напътствал как да се излекува и й казал, че са извлекли от нея три яйцеклетки и тя има три хибридни бебета.

„Първо нямах идея, докато не го срещнах, и по интуиция му се доверих“ – казва тя.

За да се излекува, жената се отказала от всички стимулиращи субстанции – алкохол, цигари, кафе. Започнала често да излиза сред природата. Накрая си сменила и името, за да отбележи голямата промяна в себе си, предизвикана от преживяването с извънземните.


Учени шокираха: Коронавирусът е дело на извънземните

Коментарите на разказа й са различни – от предположения, че става дума за често срещаната „сънна парализа“(понякога съпроводена с халюцинации), до подкрепа. Един от последователите й отбеляза, че колкото и невероятно да звучи тази история, не можем да определим, че ни и истина, защото „Вселената е невероятно и ние познаваме много малка част“.