Детеубийцата от Сандански Кристина остава в ареста, реши преди минути състав на Окръжен съд Благоевград, след като се запозна с направените експертизи за здравословното състояние на жената, заклала двете си малки деца, пише struma.com.

Във втората подробна експертиза заключението е, че Кристина е съзнавала действията си, когато е забивала ножа у децата си, именно тази експертиза бе ключова в решението на магистратите да я оставят в ареста, независимо от воплите на роднините и, нейните и защитата на адвоката и.

Пред залата братът на Кристина, който се върнал за делото, заяви, че тя се чувствала много зле в ареста. Обиждали я, ругаели я, наричали я "истерична к--ва" Всичко това задълбочавало здравословните и проблеми, твърди братът, силно разочарован, че съдът не се е смилил над нея.

Припомняме, че Кристина Дунчева уби децата си с нож, едното на 3,  другото на 5 години. След касапницата седна до тях и зачака мъжа си Георги Трайков. И го обвини, че той е виновен, заплашвал я, че ще и ги отнеме. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ