Бащата на абитуриента Христо Денев, който почина от коронавирус в търновската болница МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", изригна с нов гневен пост в мрежата. 

Днес след като братчето на Христо премина през Спешното отделение на същата болница, а по-късно бе настанено в отделението по неврохирургия, почерненият родител Иван Денев заговори за зверски престъпления и възмездие. 

"Да повериш детето си живо на лекари и да им вярваш през цялото време, а те да те овикват и да ти го върнат в черен чувал е най-зверското престъпление. От него дори Дяволът би се възмутил! Няма подходящо възмездие - всичко би било малко", написа Днев. 

"Сега нека всички ние се молим, Бог да въздаде справедливост за смъртта на Христо. Защото само и единствено Бог е единственият и най-велик съдник. А ние по бъдещето ще видим кой и каква вина е имал", добавя той.

Ето и пълния текст на коментара му, предизвикал куп одобрителни коментари в мрежата:

Да повериш детето си живо на лекари и да им вярваш през цялото време, а те да те овикват и да ти го върнат в черен чувал е най-зверското престъпление. От него дори Дяволът би се възмутил! Няма подходящо възмездие - всичко би било малко.

Преди години Недим Генджев постъпи добре - повика ходжи и вкупом се молеха за възмездие на угнетителите. Резултатите са видими и ясни...

Сега нека всички ние се молим, Бог да въздаде справедливост за смъртта на Христо. Защото само и единствено Бог е единственият и най-велик съдник. А ние по бъдещето ще видим кой и каква вина е имал. Не според човешкия съд, не според групичките коментари тук.
 

Да повериш детето си живо на лекари и да им вярваш през цялото време, а те да те овикват и да ти го върнат в черен чувал...

Публикувахте от Ivan Denev в Вторник, 11 август 2020 г.
И нека прогоним с молитви дяволите от болниците! Никога черна сила да не припарва там!