Бащата на 19-годишният Христо, който почина от коронавирус в търновската болница "Д-р Стефан Черкезов", няма никакви притеснения, че шефът на здравното заведение го заплашва със съд. Това става ясно от публикация на почернения родител в социалната мрежа Фейсбук. 

"Шефът на болницата Стефан Филев щял да ме съди за уронване на нейния престиж. Това го казва на медиите от дни. Но нека той знае, че аз въобще нямам притеснения от намеренията му. А дали и докога ще бъде директор, че той да ме съди, е друг въпрос.

Та по повод т.нар. престиж ви моля, споделете в коментар, според вас въпросната болница има ли престиж и колко висок е той във вашите очи?

Бащата на починалия от К-19 абитуриент разкри в каква агония са минали последните минути живот на Христо 

Или напишете с какви преживявания, емоции и впечатления от престоя в нея свързвате болницата.

А чували ли сте за наличието на вътреболнична бактериална инфекция, която е причина за много подобни случаи и против която не са вземани адекватни мерки?", пише Иван Денев. 

"Доколкото знам е с най-висока смъртност в България", "Нямам наблюдения за тази болница, но директор, който вместо да изкаже съчувствия и извинения, че тази трагедия се е случила в неговата болница, заплашва да съди, по презумпция не става!", "Голяма част от медицинските работници се лекуват в София! Това е доказателство за тяхното мнение за въпросната болница и за своята роля в нея...", са само част от коментарите, които заваляха под поста му. 
 

Шефът на болницата Стефан Филев щял да ме съди за уронване на нейния престиж. Това го казва на медиите от дни. Но нека...

Публикувахте от Ivan Denev в Петък, 7 август 2020 г.