Името на тийнсензацията Дара за пореден път се замеси в скандал. Един от последователите й в социалната мрежа се оплака, че изпълнителката на 'Дарби" го е обидила с думите "фейк гей". Медиите бързо лапнаха новината и създадоха истинска сензация. Ние потърсихме и другата гледна точка, тази на Дара, за да разберем истината. Певицата сподели за нашата медия, че много държи на почитателите си и обясни какво е имала предвид с тези думи срещу нейния последовател.  
 

- Дара, през изминалата седмица се разпространи скрийншот от твоя Инстаграм, където обиждаш един от последователите си с "фейк гей". Разкажи за цялата случка... 

- Бях на един плакат, който рекламираше едновременно както мое участие в столичен клуб, така и участия на Алисия и Милко Калайджиев. Получих съобщение от неизвестен за мен човек, което гласеше: “Добре, че си ти, за да разбера за Алисия”. Аз му отвърнах, че трябва да следи артистите, които харесва, а не мен. Пълно е с хора, които се преструват, че не харесват попфолк. Не обичам, когато някой се преструва. Това роди тази ситуация.

Вижте на show.blitz.bg какво сподели още Дара за скандала с обидения фен, за пластичните операции и за забавна история с Павел и Венци Венц.