Нови две кабеларки се приближиха към мейнстриймът на Прокопиев и по този начин вече са в евтината компания на "Божков TV" - bTV.
В жалък опит да бъдат забелязани кабеларките са се наговорили да излъчват по едно и също време предаването на Веселин Дремджиев - "Денят". Бившият кадър на БНТ видимо е изгубил рефлексите си от времето, в което водеше предаване там и сега с провлачена интонация се вживява в ролята на протестър и защитник на няколко мастити бегълци от правосъдието Цветан Василев и Васил Божков.

И понеже няма кой знае колко желаещи да припяват в хора на обвинените в тежки престъпления босове, в студиото до Дремджиев бе извикана на пожар една от най-видните представителки на "Умните и красивите" Полина Паунова. Кресливата репортерка е откърмена с уроците на "майката на фалшивите новини" Стоянка Георгиева, бившо пресаташе на главатаря на разбойническата приватизация Иван Костов.

Единственото, което стана ясно от несвързания поток на мисли на Паунова бяха опорните точки на задкулисието, което сякаш дрънкаше през устата й. Дремджиев бе заел позата на обслужващ персонал в собственото си студио и така и не излезе от унеса си през цялото "интервю".

Повече от двайсет минути Паунова плямпаше на рехавата публика, а след това се прибра в офиса на "Дойче Веле", за да припечели още някоя паричка. 

Естествено глупостите на Полина Паунова бяха препечатани в цялото котило сайтове от семейството на "Капитал" - "Дневник", "Медиапул", "Кло Зет", "Фрогнюз" и още няколко кафяви електронни страници, които не си струва да бъдат споменавани.

Нищо чудно в следващите дни Паунова да изгрее в "Божков TV", за да обслужи атаката му срещу държавата. След нея един по един ще се изсипят и отломките от проектите на Костов - Атанасов, Христо Иванов, Трайчо Трайков и фамозната Татяна Дончева - достойна за наградата пенкилер на десетилетието.

Въпреки неуморните им напъни да се натрапят на българското общество, то отдавна им е обърнало гръб, което личи и от гласовете (около 1%), които събират, когато застанат пред избирателите.