"Некоректно отношение към българските избиратели е да си разкриеш програмата 15-20 дни преди предизборната кампания". Това заяви по БНТ Георги Свиленски от БСП.
В студиото бе поканен и Георг Георгиев от ГЕРБ.

Двамата не губиха време и започнаха да се карат. "Вие точно недейте да говорите за младите хора, само развявате папки и лъжете. До изборите има 2 месеца, а не 15 дни. Дайте да се съсредоточим кой какво е постигнал. Вашето управление винаги е било пълна катастрофа. Нашата програма е готова от години", захапа Георгиев.

"Покажете я, тогава", отвърна Свиленски. И продължи: Няма да позволя, че в България, ако ги няма ГЕРБ ни очакват катастрофи. Всички знаем какво беше по времето на комунизма.

Тогава Георгиев го прекъсна: "Моля ви, какво да говорим за комунизма." "Изслушайте ме", изсъска Свиленски. "Не няма да ви слушам, когато давате пример с комунизма", отвърна гербаджията.

Червеният бивш депутат обаче продължи: Г-н Борисов говори, че ГЕРБ била партия от 10 години. Искам да го попитам как се е живяло в България предишните 10 години, когато ги нямаше ГЕРБ".

Водещият на студиото едва взе думата и се опита да успокои страстите като зададе въпрос, свързан със селското стопанство в България.