Изключително гнусен извратеняк бе задържан с помощта на будни граждани на Централния плаж в Слънчев бряг, съобщиха очевидци, цитирани от "Флагман". 


Мъж на около 40 години, който по наша информация работел в ресторант в курорта, се дегизирал с шапка и очила, отишъл на плажа и цял ден се опитвал да задоволява педофилския си нагон.

Той е забелязан от двама мъже, на които поведението му се е сторило много съмнително. Извратенякът опипвал две момиченца, които са били отдалечили от родителите си, бъркал им в гащите, а после си облизвал пръстите. 

Щом видели тази ситуация, мъжете веднага сигнализирали на тел. 112 и задържали педофила до пристигането на полицията. 

В момента мъжът е в сградата на РУП-а в Слънчев бряг, разпитват го, показания дават и свидетелите на гнусната сцена, както и родителите на децата. 

По-късно тази вечер ще бъдат и разпитани и момиченцетата, очаква се психолог, който ще има специален подход при разговора с тях. Арестуваният е от български произход, от години е работел в Слънчев бряг през лятото, а през зимата се връщал в родния си град. 

Свидетели описаха, че става въпрос за слаб мъж с дълга коса. На плажа обаче той бил скрил плитката си, сложил шапка и черни очила, за да не бъде разпознат. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!