Часове след като стана ясно кой е убиецът на журналистката Виктория, стената на Северин Красимиров във Фейсбук се изпълни с недоволни коментари на потреби. Повечето от тях отправят по негов адрес клетви и му пожелават да изтърпи поне половината от това, което е причинил на красивата, млада жена и майка на 7-годишно момиченце.

Ето само част от коментарите от последните няколко часа, които публикуваме без редакторска намеса:

Венета Димитрова: Нека с теб издевателстват в затвора! Доволен ли си, че цял свят те мрази и те проклина? Доволен ли си, че остави 7-год. момиченце без майка? Само остана да разберем дали инцидентно си решил да се изгавриш с Вики или е била поръчана. Дишай спокойно, хорската "любов" те първа ще се стовари върху теб. Смотаняк! При положение, че сексът днес е доста по-достъпен в сравнение например с преди 40-50 год., то защо точно избра да насилваш жестоко Виктория Маринова? Цял свят иска справедливост и съм убедена, че ще си получиш заслуженото. 

Иво К.: Мри копеле, щи отвора черепа с лъжица! С психопат като тебе трябва да се действа точно по този психарски начин.

Пепа Гочева За такива като теб е само БЕЛЕНЕ!!! Там да ти разкажат играта...може и да ти хареса!

Елиз Руждиева: Пожелавам му да изживее същото и да почуства това,което е почуствала Виктория,всеки ден,всеки час и всяка минута дълги години!!!

Както вече се знае, на 6 октомври – денят, в който бе открит трупът на Виктория, по някое време следобед Северин се върнал в къщата на леля си. Някои са забелязали, че има кръв по дрехите му, но смятали, че се е сбил, а и знаели, че преди тренирал бокс. Полицията дошла в „Тракцията“ още в неделя, което означава, че ден след убийството е попаднала на вярна следа. Северин обаче вече бил напуснал страната с личния си автомобил. Хора от квартала твърдят, че това е станало още в събота, а други – в неделя. Главният прокурор обаче съобщи на брифинга вчера, че мъжът е напуснал страната в 14,.... през граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост“. Полиция е имало в квартала и във вторник от сутринта до 20 часа вечерта, след което стана известно, че 21-годишният мъж е задържан в Германия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ