Сашо Диков си тръгва от телевизия BiT. Вчера той е имал разговор с новите собственици, на която - по думите му - не му било предложено нищо конкретно.

Затова решил, че вместо да стои там без да прави предаване, е по-добре да си тръгне. „Те още не са готови с новата програма. За мен е непонятно защо предприеха този самоубийствен ход, да спрат всички предавания преди да са готови с новите“, коментира Диков пред OFFNews .

Припомняме ви, че телевизията бе продадена в началото на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата управа, всички предавания без новините бяха спрени.

Дългогодишният журналист Сашо Диков напускa BiT с голяма горчилка по изгубената хранилка. По време на неговото пребиваване в телевизията той стана с известен с това, че единствен даваше ефир на банкера-беглец Цветан Василев, който се крие като мишка в Белград. С целенасочените си интервюта и атаки срещу враговете на фалиралия КТБ бизнесмен Диков и колежката му Люба Кулезич си спечелиха прозвището "храненици на Цветан Василев".

Наскоро евродепутатът Николай Бареков направи скандални разкрития за BiT и много от журналистите, които работят в нея.

Очаква се сега Диков да търси подслон в друга телевизия, където отново да сформира харем на Цветан Василев, за да бранят смело скандалния банкер, който според прокуратурата е извършил рекордните 146 престъпления, нанесли щети за 2.75 млрд. лева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!