Една от емблемите на Българската национална телевизия - "Панорама" се превърна в протестърско свърталище. Повечето от гостите на формалния водещ Бойко Василев са все от най-близкото обкръжение на брат му Димитър и жена му Ивет.
Поредното задкулисно обвързване в "Панорама" излиза на бял свят тази вечер, когато за основни събеседници са поканени учениците на българския Фетуллах Иван Костов.

Лично Бойко Василев ще държи микрофона на лидера на сектата "ДАЙ България" Христо Иванов и бирения алкохолик Радан Кънев, чийто привърженици спокойно могат да се поберат в кварталната кръчма на квартал "Обеля".

Едва ли някой се съмнява, че Василев ще остави двамата си гости свободно да говорят за морал в политиката и няма да ги засече с основния въпрос - защо вождът им Костов не е в затвора, въпреки извършената по негово време мафиотска приватизация?

Именно с парите от разграбената държава, "Агнешките главички" искат за пореден път да се докопат до властта, за да усвоят благата й и да почерпят с тях близките й. Така както вече 20 години прави Иван Костов и жена му Елена с компрометираната й фондация "Бъдеще за България".

Само с парите от държавната хазна, "Агнешките главички" могат да компенсират финансовите загуби, които ще претърпят от предстоящото спиране на грантовете, които им наливаше "Америка за България".

Доскоро се смяташе, че "само" големите телевизии Нова и bTV, придружени от кафявите медии на обвиняемия Прокопиев, осигуряват медиен чадър на Костов и новите му проекти.

С присъединяването на "Панорама", психодесните вече имат на своя страна и държавната телевизия, в която продължава да се разпорежда Севда Шишманова.

Промотърката на "Агнешките главички" бе забелязана и на учредителната събрание на "ДАЙ България", която иска въвеждането на румънско правосъдие в България.

В крайна сметка за държавата ще е добре, ако правоохранителните ни органи вземат пример от Северната ни съседка и направят пълно разследване за произхода на богатството на Костов и лакеите му.

Със сигурност със заграбените пари, имоти и предприятия може да бъдат изплатени многомилионните външни заеми на страната ни.

Добре е малкото непревзети от "Агнешките главички" български съдии да се вслушат в безсмъртното послание на Едгар Хувър, че за да се справиш с мафията, трябва да прекъснеш кръвоносната й система - финансовите потоци.

Именно финансовите реки към Костов и учениците са проклятието на съвременна България.

Хубавото в случая е, че времето на възмездието започна да тече. До изборите остават точно 48 дни, след което българските последователи на Фетуллах и Сорос ще бъдат изпратени на политическото гробище.