Млад мъж е в болница в тежко състояние след масов бой в Елин Пелин.  Причината за инцидента е момиче, разказват близки на пострадалия в сигнал до медиите. Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият – 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник - Петър. Между двамата отдавна има напрежение, в центъра на което е момиче, предава Нова тв. 

Кристиян и Петър започват да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до бой. В същото време приятели на Петър се опитват да му помогнат и също скачат на бой на Кристиян. Той е хоспитализиран с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма.

“Брат ми е жестоко пребит от няколко младежи. Първо са били 5- 6….. после още двама. Намесил се е очевидец, който разказва, че брат ми е бил по корем на земята... и те са продължили да го бият”, разказва Десислава Ангелова, сестра на пострадалия младеж.  
 

В района има камери, чийто записи вече са иззети от разследващите. Още в петък двама от участниците в боя са задържани още в петък за срок от 24 часа. От Прокуратурата съобщиха, че към този момент повдигнати обвинения няма, но има образувано досъдебно производство.