Хип-хоп звездата Кристо говори открито за смъртта на майка си и през какъв ад са минали покрай нейното лечение. Пред Красимир Красимиров в подкаста "Не съм такъв човек" той разказа как и защо са били разкарвани от болница в болница и защо при тежките случаи тук никой не поема отговорност и обричат болните на гибел. 

Певецът е бил силно привързан към майка си и за него е ужасно да вижда как гасне ден след ден, а лекарите не желаят да помогнат. Тя е отключила левкемия след прекаран ковид-19, а след като китайският вирус я "навестил" за втори път, положението излязло извън контрол и тя загубила битката за живот. 

Кристо е, меко казано, бесен на лекарите в България и за зрителите на "Не съм такъв човек" разкри как е гонен от директорските кабинети на болниците и през какъв ужас се е наложило да премине цялото му семейство. А последните думи на майка му са били, че го обича. 

Той продължава нейното дело да помага на хора с говорни дефекти, а в същото време реши да възобнови и музикалната си кариера с нов дует с Лора Караджова. За първи път разкрива и намерението си да продуцира българи в Америка. 

Кристо коментира и отговорността на популярните личности и нашумелите казуси за пияната Белослава и дрогираната Диона. Той разказа защо никога в песните си не е споменавал наркотиците и какъв пример се опитва да даде на подрастващото поколение.

ЕТО ЦЕЛИЯ РАЗГОВОР С КРИСТО: 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук