Аз съм подслушвана непрестанно от години. Закачат хора, които общуват с мен и така започват да подслушват и мои заместници и активисти на партията. Това заяви пред БНТ Татяна Дончева, председател на "Движение 21" и представител на "Изправи се! Мутри вън" в 45-ото НС. 

"Трябва да се започне проверка на частните подслушвателници - това са структури със специална техника. МВР знаят кои са", каза още тя. 

"Не се разследва никой, подслушва се, за да се събират клюки", коментира Дончева скандала с подслушването на политически лица у нас. 

"Първите действия на служебния кабинет показват воля за разграждане на установения модел. Процесът трябва да задълбочи. Но не трябва да се задълбочаваме в махането на професионалните кадри, защото има позиции, заемани от неподходящи хора", каза още тя.

За новия шеф на ДАНС и рокадите, Дончева заяви "четвъртото съмнително назначаване от страна на президентството" и допълни: "Това не е човек, чието място е там. Може да стане шеф на РПУ Асеновград, но не и на ДАНС", завърши Татяна Дончева.