"Синът на Сорос призова Запада да изпрати войници в Украйна. Бог да пази България!", написа в социалната мрежа конституционалистът Георги Марков, който от години живее в Унгария.

На Европейския съвет за външни отношения Александър Сорос преди два дни констатира, че е невъзможно да се сключи мир между враждуващите страни в Украйна и заяви, че САЩ и Западна Европа отдавна е трябвало да воюват с Русия.

Доц. Вацев: Английските агенти Петков и Василев ще обявят война на Русия съвсем скоро ВИДЕО

Европейският съвет за външни отношения /ECFR/ e финансиран от “Отворено общество” на татко му. Докато синът на Байдън имаше специални интереси в Украйна и направи бая пари, описвайки как ги е харчил в книгата си, то Сашко Сорос е много близък със Заев и инвестира в Македония.

Унгарското издание “Ориго” помества и снимка с френския президент Макрон, който позволи ислямът да побеждава християнството във Франция, според 20 генерали и адмирали от запаса.

P. S.: Предвид влиянието на Сорос върху днешната американска администрация и всички институции на ЕС, считам войната на НАТО с Русия за неизбежна.

Да не забравяме, че Сорос е специалист по Украйна и направи Майдана там 2014-та, а руснаците взеха Крим. На 31 март 2014-та на прословутата закуска на Сорос с американския посланик Джефри Пайет и лидерите на “Отворено общество” се решава бъдещето на Украйна. За жалост, хич не изглежда розово.

Личното ми мнение е, че Кирчо и Кокорчо са много удобни да я провокират. Външната политика на България се прави от втория най-важен човек на Сорос у нас - Весела Чернева.