Показали сме, че в доста от случаите сме опровергавали социологическите прогнози. Няма причина и този път да го направим. Това заяви депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.
 
„Как да не се случи след този форум на БСП? Занимаваха се само с ГЕРБ! Това бе един рецитал на дуета Нинова-Йончева. Те нямат каква политика да предложат”, добави той пред Нова телевизия.
 
„БСП се движат с едно закъснение от 2 години. Напоследък мантрите им са едни и същи. Не мисля, че ни дишат във врата. Те вече атакуват и трите власти. Нашата защита е това, което вършим. И оценката на избирателите. Ние няма от какво да се защитаваме.
 
Няма какви изненади да очаквате от ГЕРБ. Винаги сме казвали, че работим за гражданите и това си личи. Допускали сме и грешки и усилията ни ще бъдат насочени към премахването им”, заяви Главчев.
 
Що се отнася до срещата на ГЕРБ, която се проведе миналата седмица в НДК и обръщението на лидера на партията Бойко Борисов, Главчев заяви, че в речта на премиера не е имало елемент на скарване, по-скоро надъхване. „Преди състезание финалният спринт е най-важен. Но ние се движим с едно равномерно темпо”, обясни депутатът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!