"Стана нещо по-важно от плюнката на Цончо. Малко по-късно Костадин Костадинов обяви, че колегата ни Явор и Манол Пейков няма да бъдат допускани да се качват на трибуната в Народното събрание (НС)", заяви по bTV депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

"Не знам дали разбирате какво ви казвам и какво се случва. Едни хора в парламента искат да определят кой може, и кой не може да говори. Те казват - "ти нямаш право". Очаква ни нещо ужасяващо, защото това е само началото. Това е призив към насилие и призив към преврат.

Хазарта показа отвратителни кадри как Цончо Ганев плюе по депутатите БЛИЦ TV

"Възраждане" не са създадени за да управляват, а единствено да разрушават това, което е съградено в България през последните години. Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев. Изобщо не е толкова лесно да бъдат спрени", посочи Хазарта.

Можеше ли да има "Промяна" без Радев?, попита Ризова

"Формацията беше създадена от Петков и Василев с подкрепата на Радев. Отчитам това като лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента", отговори той.

По неговите думи е много е интересно как Радев и Костадинов използват един и същ израз - "пълзяща диктатура". 

Радев с мощна атака: Целувката между Борисов и Петков ще роди отвращение

"Всички от ПП обикаляхме цялата страна и казвахме на хората - гласувайте за нас, ние ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят. Е, макар че не спечелихме тези избори, ние поставихме ГЕРБ в положение да ни подкрепят", разказа рапърът и сподели любопитна притча:

"Ако си представите, че България е една занемарена сграда, в тази сграда двама обитатели имат два големи апартаменти. Двамата не могат да се понасят помежду си, но сградата продължава се разрушава и може да падне всеки момент.

В един момент идва една руска фирма и предлага - дайте да съборим тази сграда и да ви построим нова. Не е ли правилно да си укрепим стените и да си оправим водопровода, вместо руската фирма да ни събори сградата", заяви Хазарта с лукава усмивка.

"Моля ви да не хвърляте камъни по нас на всяка крачка, ние сме изправени пред планина от зло. Въоръжение сме с тояги, срещу хората с автомати. Хората скоро ще видят, ако не сме ние - очаква ни руска военна диктатура", заплаши той.