Бившият продуцент на "Ку-Ку" Петър Курумбашев заговори за новоучредената от Слави Трифонов партия "Няма такава държава". 

"Всички анализатори трябва да са благодарни на Слави, защото имаха какво да пишат през целия август. Виждам тук аналог с Димитър Бербатов, който преди време всички го обсъждаха денонощно - колко пари взима, защо в Манчестър Юнайтед играе добре, а в националния - не. Накрая той каза "ОК, хора, щом е така, напускам националния", а те скочиха - "ама, защо напускаш националния".


Ето сега да видим - какво се излъчва след 22,30 по БТВ? Хората ще оценят, че не е лесно 20 години да правиш такова предаване и да поддържаш гледаемост", каза Курумбашев, но водещият Антон Хекимян реши да защити шефовете си и каза, че и сега има гледаемост в този час.

Курумбашев коментира и появилите се информации, че на партията може да не й бъде позволена регистрацията, защото името уронва по някакъв начин престиж:

"Преди години имахме отказ за регистрация и за "Народно движение Ку-ку", тъй като било неуважително да има "ку-ку" в името". По думите му обаче, за да има успех една партия, не означава тя да бъде регистрирана в съда, а да има структури - например в Смолян.

Той призна, че сега за Слави Трифонов идва тежкия преход: "Едно е да задаваш въпроси, друго е да даваш отговори".

Относно политическия проект, той смята, че от страна на бившия шоумен трябва да се покаже по-голяма прозрачност и публичност. Той призна, че не е получавал покана от самия Слави за участие в партията му. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!