Временно спряната регистрация на сектата на проваления протестър-министър Христо Иванов - "ДАЙ България" е плосък сценарий за привличане на медийно внимание, научи БЛИЦ.
От вчера кречеталото Иванов подкрепено от протестърските шпиц команди обикалят телевизионните студия, за да се обявяват за жертви на мафията.

"Мафията няма да ни спре", съскат зъбите на Христо Иванов. Интересно как политикът, сдобил се с прозвището Пинокио, си мисли, че може да заблуди когото и да е, че някой ще спира партия, която е в рамките на статистическата грешка с грандиозната си електорална подкрепа от 0.7%.

По-интересното в случая, е че в раздухването на "скандала" главна роля зае една от телевизиите с най-голям рейтинт "bTV". Телевизията от сутрин до вечер се е превърнала в трибуна на Христо Иванов и любезно му подарява ефира си.

Сценарият предвижда днес ще бъде оттеглена една от жалбите - подадена от името на члена на Изпълнителния съвет на "ДАЙ България" Вера Асенова. И казусът да приключи.

Въпреки това Христо Иванов ще бъде поканен за събеседник и при Цветанка Ризова и Светослав Иванов - персоналният журналист на банкера-беглец Цветан Василев, за да обясни как цялото политическо статукво иска да го спре от изборите.

bTV охотно ще огласи и темата за бурята в чаша вода, която предизвика раздялата между бирения алкохолик Радан Кънев и Пинокио.

Христо Иванов обяви, че не иска да се коалира с Кънев - нещо, което БЛИЦ предвиди още преди около два месеца.

Така пред Радан остава алтернативата да се включи в някой от другите проекти на "Агнешките главички", които общо се побират в 1%.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!