Задкулисието е пуснало плътната си завеса в най-важните български съдилища - ВКС, СГС и СРС. Вместо да правораздават в името на хората, шефовете на трите институции Лозан Панов, Калоян Топалов и Методи Лалов са се превърнали в пионки на боса на "Капитал" Иво Прокопиев.
Как иначе да си обясним скандалното решение на Софийския градски съд, който преди дни даде за секунди регистрация на новата олигархична партия "ДАЙ БЪлгария" на проваления протестър-министър Христо Иванов.

Същият съд ръководен от Топалов и шуробаджанашкия му кръг елиминира по служебен път формацията на Георги Кадиев, а други бяха принудени да чакат с месеци докато получат разрешение да се явят на избори.
 

Панов, Лалов и Топалов дори не се опитват да крият политическите си пристрастия. Тримата съдебни началници гравитират около Христо Иванов и сектата му и се ползват с денонощната медийна подкрепа на жълтите издания "Капитал", "Дневник", "Медиапул" и "Клуб З".

В същото време техни представители от Съюза на съдиите обядват и вечерят с автора на бламираната съдебна реформа Христо Иванов. 

Крайно време е съдебното трио да свали маските, а гуруто им Прокопиев да им издейства място в листите на регистрираната с тяхна помощ партия.

Така на предсрочните парламентарни избори на 26 март Лозан Панов, Топалов и Лалов ще разберат реално каква народна подкрепа ще получат.

За щастие българският народ няма как да бъде излъган и ще запрати представителите на новата секта на "Агнешките главички" директно на политическото гробище, там където вече ги чакат Иван Костов, Радан Кънев и останалите му ученици.