Всички ние знаем каква е ситуацията в Хитрино и всички български граждани каква е съпричастността на гражданите В ПП Герб сме взели принципно решение за изграждането на 1 къща и фонд от 50 хил. лева. Това заяви Цветан Цветанов от ГЕРБ.
"Преди минути проведохме среща с БЧК и се чухме с кмета на Хитрино, който да ни представи кое семейство се нуждае от възстановяване на къща.

Присъединяваме се към „Българската Коледа”", каза още Цветанов. 
 


Смятаме, че това са начините и методите да откликнем на нуждите на българските граждани. В Бисер беше изградено изключително добра координация, която и сега наблюдаваме. Той призова да не се политизира проблема.



По отношение на взетия мандат от РБ, Цветанов посочи, че през всичките аз смятам, че трябва да се отнесем с уважение към РБ, защото те са третата политическа сила, която получава мандат. Те са част и от сегашното коалиционно управление. Разбира се, че ще се проведат работни срещи. Предполагам, че възможната дата за разговори е неделя или понеделник", каза още той.

По отношение на твърденията за задкулисие около българска кандидатура за ООН, той посочи, че не е запознат тази позиция и въпросите трябва да са към външния министър в оставка Даниел Митов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!