Резултатите са вследствие на денонощната работа на експертите. По категоричен начин престъплението беше доказано и разкрито. Като обвиняем е привлечен Росен Желев Ангелов. Това заяви Борислав Сарафов, директор на Националната следствена служба, на специален брифинг по повод на шесторното убийство в Нови Искър, случило се по време на новогодишната нощ.

Разкриването на тежкото престъпление е резултат на денонощния труд на всички служители, ангажирани в разследването, бе подчертано на брифинга.

БЛИЦ припомня, че Росен Ангелов е издирван за убийството на шестима души в Нови Искър. След вчерашната акция в село Луково стана ясно, че той се е укривал във вила в района. Днес отново жандармерия и полиция блокираха селото. Военна техника и линейка също са на мястото.

По-рано днес се появиха и кадри, на които се вижда, че Ангелов е използвал двора на вилата като тренировъчно бойно поле. Там той стрелял по бутилки и други предмети, имал дори лежанка. Предполага се, че заподозреният за тежкото криминално деяние, е много опасен и въоръжен.


"Извършени са 16 огледа на местопроизшествието", добави Сарафов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!