Все още няма и следа от стрелеца, който вчера уби Петър Христов. Ще бъдат проверени всички конфликтни точки в бизнеса на Христов и всички дружества, в които е участвал. Най-вероятно водещият мотив е разчистване на бизнес интереси.

Съпругата и децата му са разпитани, информира БНТ. Ще бъдат иззети записи от охранителни камери в района на убийството. Разпитите продължават и днес.

49-годишният бизнесмен Петър Христов беше застрелян с няколко куршума пред офиса си, който се намира в близост до голям търговски център. 

Според неофициална информация стрелецът е произвел осем изстрела. Три куршума улучват Христов в корема, три в тила, един в главата и един във врата. Килърът е използвал малокалибрено оръжие. Разследващите все още установяват позицията на стрелеца. Една от версиите е, че изстрелите са произведени от строежа, който се намира срещу офиса на Христов.

След направения оглед от МВР заявиха, че няма информация убитият бизнесмен да е получавал заплахи. Основните версии са свързани с бизнеса му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!