ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков беше атакуван заради отстраняването на Владимир Гаджев от първия отбор, видя репортер на БЛИЦ.

Недоволни фенове скочиха на началника, обвинявайки го, че е взел грешно решение и е нарочил точно национала за изкупителна жертва.

"Наско, върни Влади. Не е той виновен за провалите", пише един от запалянковците на стената на Сираков във "Фейсбук".

"Г-н Сираков, искаме си Влади Гаджев! Нима той трябва да е изкупителната жертва?! С цялото ми уважение към вас, но не мисля, че решението ви е правилно", гласи друго от мненията.

"Хубаво махнахте Гаджев, а Йорданов, Везалов, Пинто, Рамос, Карвальо, Силва, Пламен Димов... Кога?", пита притеснен за любимия си отбор фен.

БЛИЦ вече ви съобщи кои са футболистите, нарочени от Сираков за гонене от "Герена" след провала с Иртиш (0:2), довел до срамното отпадане от Лига Европа. Треньорът Николай Митов беше уволнен, като се очаква аут от "Левски" да бъдат и нападателите Базил Де Карвальо и Жоао Силва. Съобщихме ви, че Сираков умува също така дали да не разкара и някой измежду Пламен Димов, Димитър Везалов и Орлин Старокин, които определял като ментета. В същото време от "Герена" ни светнаха, че и Даниел Димов е на мушката. Той беше изгонен с червен картон в Павлодар и остави "сините" с 10 човека още в началото на важния мач. Сираков вече му прочел здраво конско и нищо чудно бившият играч на Черно море вече да е изиграл последния си мач за "Левски".

"В понеделник ще има доста новини от "Герена". До часове трябва да стане ясно и името на новия треньор. Почти сигурно ще е чужденец. Сираков го очаква безсънна нощ, защото прави всичко възможно да доведе по-скоро заместника на Митов", коментираха източниците на БЛИЦ от "Герена".

По-рано ви съобщихме, че Сираков преговаря с бившия футболист на Челси Славиша Йоканович, а както вече стана ясно, Сираков силно желаеше завръщането на Станимир Стоилов на "Герена", но Мъри отказа да изостави "Ботев" (Пловдив).
 
ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ