Когато БЛИЦ алармира вчера, че се готви нова тесла срещу ЦСКА и Стойчо Младенов, не вярвахме, че Дисциплинарната комисия наистина ще вземе сатъра. След днешното заседание гаврата срещу клуба продължи. След като Станислав Тодоров отряза главите на отбора във Варна срещу Черно море, днес и хората от Дисципа си свършиха работата. Явно някой се уплаши и след заседание на комисията бе решено: Стойчо Младенов наказан за 2 мача. Помощникът му Анатоли Нанков също „гори“ за 2 мача. Така клубовете пред или зад ЦСКА в класирането са спокойни, Екзекутора на Ливърпул няма да води отбора в два от най-важните мача за есента – дербито с Лудогорец в неделя в „А“ група и първия осминафинал за Купата на България срещу „Левски“ на 16 ноември. В тези два мача на резервната скамейка ЦСКА ще бъде воден от...треньора на вратарите Илиян Василев, Стойчо Младенов-младши и Роко Перота.

Все пак Дисциплинарната комисия вероятно, за да замаже очите и показвайки страхотна съвест, наказа и Георги Иванов-Гонзо. Треньорът на Черно море изрита бутилка минерална вода към терена по време на мача с ЦСКА, а не бе изгонен от Станислав Тодоров. Наставникът няма да води варненци в първия осминафинал за Купата на България срещу "Ботев" в Пловдив в четвъртък./БЛИЦ

ЕТО РЕШЕНЯТА НА КОМИСИЯТА

За нанесени обиди към длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Стойчо Младенов (ст. треньор на ЦСКА) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 1000 лева.

За нанесени обиди към длъжностно лице, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК наказва Анатоли Нанков (треньор на ЦСКА) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 1000 лева.

ПО ДОКЛАД
След сезиране от отдел „Спортно-техничеки” към БФС, съгласно решение на Съдийската комисия към БФС за нееднакъв критерий и действия към служебните лица в двете технически зони -  правилно отстранен ст. треньора на ЦСКА и неприложена необходимата мярка към ст. треньора на ПФК Черно море, на основание чл.34 ал.1, т.6, ДК наказва Георги Иванов (ст. треньор на Черно море) с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.