Доволни ли сте? Успокоихте ли се? Олекна ли на душите ви, които са толкова жалки, че не заслужавате да се наричате хора. Вие не сте хора, а дребни душици, които подгалат чинно и периодично задните си части. На кого? На този, който ви опре до стената, за да ви подаде поредната гнусна поръчка. “Зелена” или “синя” – няма значение, важното е да свършите работа, а после да ви стане кеф. Кои сте вие, покажете лицата си. Години наред се криете зад една врата и взимате поръчаните и правилни решения. Кеф ли ви е, че убивате ЦСКА? Кеф ви е, не го искате силен и на върха. Кеф ли ви е, че убивате Стойчо Младенов? Със сигурност. Той бие лошо “Левски” и затова е толкова мразен. И ще става още по-мразен, докато продължава да ги налага с по три. Затова ли се успалишхте, да не би да ги удари пак? Спокойно, отдъхнете си. Вие, господа от всички комисии и БФС, правите всичко възможно и невъзможно, за да не се повтори онова 3:0 отпреди няколко дни.

Вероятно последните ви действия, барабар с тези на шуменския псевдосъдия Станислав Тодоров, са прецедент в световния футбол. Един отбор да е без двамата си треньори за два мача. Признайте си, такова е било нареждането. И още нещо признайте, по-важен е онзи, вторият мач, срещу онзи отбор. В този мач Стойчо Младенов е нежелан, трябва да бъде далеч. Зашо наказахте двамата треньори на ЦСКА? Защо не дадохте обяснение днес? Пардон, дадохте, от онези любимите, съдържащи глупавите клишета – “за обида на длъжностно лице.” Смешни и жалки сте, кой треньор не псува десетки пъти по съдията на мач. Тук обаче става въпрос за ЦСКА и неудобния Стойчо, който освен че бие лошо взе та изправи на крака най-титулувания български клуб. А това не влизаше във вашите и на един-два клуба сметки. Колко пъти наказахте треньор за повече от един мач за подобно провинение като на двамата от “червения” лагер? Едва ли вие сами помните такъв случай. Да не би да имаше нахлуване на терена, хвърляне на предмет или каквото и да било по-сериозно действие на някой от двамата? Не, нали. И по тази причина Гонзо, който рита бутилка на терена, е наказан само за 1 мач. Странно, смешно, гнусно и подло.

Вие сами попадате в собствения си капан. Ако наказвате Георги Иванов заради написаното от съдийската комисия – не еднакъв критерий в техническите зони на двата отбора, о`кей, т.е. вслушвате се в написаното от въпросната комисия. Слепи ли сте или се правите на такива. Там пише, че една от причините за наказанието на Станислав Тодоров е неотсъден фаул срещу Сидибе на границата на наказателното поле, след който Стойчо Младенов реагира и бе изгонен. Колко просто, има грешка на рефера, която води до реакцията и изгонването на треньора, а вие от Дисципа вадите сатъра и започвате червеното рязане. После се навеждате и изпълнявате гнусната поръчка. Този път нещата ще загрубеят, бъдете сигурни.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ