Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди срещата реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Партизан. Двубоят в Белград е в сряда вечерта от 21:45 часа. Първата среща в Разград завърши 0:0.
 
„Партизан е добър отбор, който има опитни футболисти. Това е клуб с богата история. Известен е с феновете си, които заслужават уважение. Всеки един от опитните играчи на съперника може да реши мача. Аз не се притеснявам от нищо. Имам 60 мача в Шампионската лига и Лига Европа в треньорската си кариера. Познавам добре моя отбор, тъй като съм в Лудогорец от създаването на проекта. Вярвам в силата на отбора, ще продължим напред“, заяви Дерменджиев.
 
„Очаквам тактическо надиграване. Това предопределя нулевото равенство от първия мач. Трябва да има гол, за да спечели един от двата отбора. Аз се надявам, че ние ще бъдем победителите. Няма да се хвърлим в мача на всяка цена. Всички сме наясно с неговата важност. Имаме добри и рутинирани футболисти, които знаят как да играят срещу Партизан и неговата публика", коментира треньорът на Лудогорец.
 
"Имаме няколко контузени футболисти, те останаха в Разград. Всички други са здрави и готови за мача. Двата отбора са с изравнени сили. Не очаквам прекалено офанзивен мач, тъй като и двата отбора трябва да внимаваме в защита. Знаем колко важен е този мач за Партизан“, допълни Георги Дерменджиев.