ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ситуацията в ЦСКА продължава да се мени с всеки изминал час. Единият от шефовете на "Титан" - Иво Иванов, вчера заяви, че фирмата остава собственик на ЦСКА. По-малко от 24 часа след това, Димитър Борисов каза друго - "Христо Стоичков става собственик на ЦСКА. Той вече получи сто процента от акциите с нулево задължение и другата седмица става собственик. А ние се оттегляме."

"Другата седмица Христо Стоичков получава акциите на ЦСКА с нулево задължение и той става собственик на клуба. И аз не мога да го обясня точно как ще стане юридически. Затова сега сме тук и работим по този въпрос. Другата седмица като получи нулеви задължения, ние ще се оттеглим. Тук вече Христо Стоичков ще решава кой ще влезе в клуба, но говорим за "А" група. Говорим за ЦСКА, не за Септември (смее се). Заплати, задължения и т.н. приключват до петък, в момента изплащаме заплатите на футболистите и служителите. Акциите се прехвърлят на 100% на Стоичков“, заяви още  Борисов.

На въпрос за вчерашното изказване на Иво Иванов относно факта, че "Титан" остава собственик на ЦСКА и днешната коренна промяна, Борисов коментира: "Ситуацията при нас се променя за минути. Ще видите кои ще управляват отбора от другата седмица. Нека тогава Стоичков дойде с адвокатите си, да говорят с нашите и да решава.

"Активи, пасиви...не знам. Акции с нулеви задължения се казват. Христо получава документите. Не искам да коментирам темата с г-н Гриша Ганчев. Стоичков може да реши отново да го покани. След вторник обаче мен ме няма повече тук", завърши шефът от "Титан".