ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Христо Стоичков разкри любопитни факти от кухнята на ЦСКА на пресконференцията в Етрополе. Дотук стана ясно, че Камата притежава акциите, предадени му от "Титан", но така и не обяви ЦСКА на кой клуб ще вземе лиценза, за да остане в "А" група. Носителят на "Златната топка" категорично потвърди, че "червените" няма да изпаднат при аматьорите, т.е. ще се търси сливане с друг клуб и че няма да играят в евротурнирите.

"Искам клубът ми да бъде чист, прозрачен, всеки да бъде допуснат да се види какво се харчи. Всеки, който иска да помага, ще бъде допуснат. Не мислете, че не съм видял и проучил кой колко е харчил и взимал. За 120 километра път са похарчени 600 хиляди евро! Много е това. Да си направим сметка кой как ги е давал и взимал, но това са подробности. Всеки ден излизат нови и нови дела. Не мога да се явявам всеки ден по съдилища. Ако започна да се явявам на съд всеки ден, може да ме изкарат, че имам да давам нещо на държавата. Че съм продал някои стари футболни обувки или фланелки, може да ме подгонят тези новите. Това в кръга на майтапа, но работата е много серизона, много тежка. Тежка дотолкова, доколкото, че всеки фен трябва да разбере. Преди години също не сме играли в Европа поради проблемите, които имахме.

Сега трябва по най-бързия начин, да регистрираме новото дружество и да бъда чист пред съвестта си, че този клуб започва от нулата. Защото, ако остане в това състояние, всеки божи ден излиза по едно ново дело, започват нови пари да се харчат, влиза се още на дълбоко и няма изплуване никога. Може би вие като фенове сте съгласни с това, което казвам, защото друга алтернатива нямаме. С бате Паро си лягаме по 5-6 часа сутринта, защото този човек не му е побеляла косата от нещо друго. Мен не ме е страх да бръкна там, където е топло. Винаги съм гледал хората в очите. Каквото мога, ще направя с всички сили за ЦСКА. Няма да позволя клубът да отиде в долни дивизии, това е!", отсече Христо Стоичков.

На въпрос, кои ще работят в новия ЦСКА, Камата отговори: "Ново дружество, нов късмет, което няма дългове. Когато се организира, когато се направи, сядам на масата, вадя списъкат от 127 човека, които получават заплата и почвам да си избирам. Колко си хубав, колко си щастлив, дали си къдрава, дали не си и избирам на чоп. 127 човека няма да работят, това може да бъдете спокойни. Толкова народ - нещо бие на гнило, много неща ще се променят."