Емил Велев коментира пред БЛИЦ възможността да поеме “Левски”. Неговото име е спрягано упорито в последните няколко часа като най-вероятен нов старши треньор на “сините”.

“Никой засега не ми се е обаждал. Тодор Батков ми знае номера. Ако му трябвам, ако трябвам на моя любим “Левски”, съм готов. Мога и без пари да работя за “сините”, както се казва. Цяла България ме знае какъв болен левскар съм, коментира Велев. – Ако ми се обадят, и посред нощ съм готов да тръгна. Това е “Левски” – най-големият отбор! Никой нормален човек няма да се замисли, щом получи покана от “Герена”. И аз чувам слухове оттук и оттам. Не искам да коментирам моментното състояние на отбора. Не е моя работа. Отново ви повтарям – ако хората от ръководството на “Левски” сметнат, че съм нужен за възраждането на тима, ще се отзова. Засега обаче няма нищо конкретно по този въпрос. Зная отлично, че предстои тежка серия – първо дерби с ЦСКА, после мач с “Ботев” (Пд). Който ме познава, му е ясно, че аз не се плаша от нищо. Нали ви е известно, че ако се върна, бием ЦСКА. Това е 100 процента сигурно.”

БЛИЦ припомня, че именно Кокала изведе любимия си отбор до последната шампионска титла - през 2009 година. Оттогава "сините" нямат нито един спечелен трофей.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ


Article.jpg