Треньорът на Левски Станислав Генчев определи група от 20 футболисти за днешното гостуване на Лудогорец в Разград. Двубоят от петия кръг на Първа лига ще започне в 21:15 часа.

От обявения списък с играчите на „сините“ прави впечатление присъствието на Асен Чандъров. Халфът беше считан за ненужен на „Герена“ и до момента не беше попадал в групата за мач от началото на сезона. Очакваше се 25-годишният футболист да бъде преотстъпен на друг клуб у нас.

Отсъства словакът Патрик Мислович, който също не влиза в плановете на Генчев, но беше в групата за последните три мача. Единствено отсъстваше от разширения състав при победата с 6:1 над Локомотив (София) в първия кръг.

Извън групата за дербито с Лудогорец са лекуващият контузия Фабио Лима и възстановяващият се след операция Илиян Стефанов.

ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Матей Маркович, Патрик-Габриел Галчев, Алдаир, Кристиан Димитров, Кристиан Макун, Келиан ван дер Каап, Майкон, Вандерсон Цунами, Клемент Икенна, Карлос Охене, Асен Чандъров, Асен Митков, Асими Фадига, Джавад ел Джемили, Марин Петков, Евертон Бала, Александър Колев, Мустафа Сангаре, Преслав Бачев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025