Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

В ЦСКА със сигурност ще има промени – най-късно след края на настоящия сезон. Шефовете вече са приготвили списък с футболистите, на които няма да се разчита през следващия сезон.
 
Сигурни източници на БЛИЦ съобщиха, че капитанът Иван Бандаловски няма да остане на “Армията” догодина. Към Бандата има интерес от два чуждестранни клуба – единият е европейски, а другият е от друг континент. Засега обаче от Борисовата градина не желаят да разкрият повече подробности, тъй като все още не е пристигнала конкретна оферта.
 
Друг, който си тръгва, е Мишел Платини. Нападателят няма намерение да остава в ЦСКА, а както вестник “ШОУ” първи разкри – той си има и лични причини, каращи го да поглежда към изхода на стадион “Българска армия”.
 
Костадин Стоянов, Пламен Крачунов, Сержиньо, Кириакидис, Нюаджи също най-вероятно ще се разделят с ЦСКА. Засега не е ясно и бъдещето на Михаил Венков и Мартин Камбуров на “Армията”. Доста интересен е казусът с Камбуров. Любопитното е, че повечето от шефовете в ЦСКА държат той да остане. Не така обаче мисли треньорът Милен Радуканов. Но въпросът е дали Радуканов ще остане? Според запознати почти сигурно на “Армията” отново предстои треньорска рокада.  
 
При добра оферта пък ще бъде продаден един от най-добрите футболисти в ЦСКА – бразилецът Лукас Саша.