Сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" по всяка вероятност ще приеме публика за мача на Лудогорец с Реал (Мадрид) от груповата фаза на Шампионската лига. Както е известно, двубоят е на 1 октомври от 21:45 ч.


УЕФА ще оповести официално решението си по обжалването на тима от Разград утре. Вече стана ясно, че българският шампион е санкциониран със затваряне на Сектор „А“ за един мач – срещата с Реал (Мадрид) на 1 октомври, и му е наложена глоба в размер на 16 000 евро. Причината беше расистките скандирания именно откъм Сектор "А" на фенове на разградчани по време на мача реванш срещу Стяуа на 27 август, описани от немския делегат на двубоя Берндт Барута. Българският шампион обжалва наложеното от УЕФА наказание.
 
От Лудогорец обявиха, че евроцентралата не е приела становището на клуба, че за еднократното скандиране по адрес на румънците публиката на домакините е била провокирана от феновете на Стяуа, подкрепяни от група привърженици на ЦСКА. Раздгарчани твърдят, че обидите са долитали не от сектор "А", а от Сектор "В", научи БЛИЦ. Тоест, би трябвало да бъде затворен вторият сектор. Правата на клуба защитава Георги Градев.
 
В същото време Лудогорец преустанови приемането на заявки за билети в Сектор "А", докато не станат известни резултатите от обжалването.




ЕТО ЦЕНИТЕ ЗА ТРИТЕ ДОМАКИНСКИ МАЧА

ОТБОР СЕКТОР "А" СЕКТОР "Б" "ЛЪВЧЕТА" СЕКТОР "В" СЕКТОР "Г"
Реал (М) 100 50 60 75 50
Базел 80 30 40 60 30
Ливърпул 90 40 55 70 45


Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите