Феновете на ЦСКА загърбиха различията поне за Вечното дерби с “Левски” тази вечер. Представителите на Централния фенклуб на “червените” и алтернативната фракция "Офанзива" са провели среща, на която са взели решение за обща подкрепа на “армейците” в мача срещу “сините”.
 
Фракцията “Офанзива” разпространи писмо, с което разкри за помирението на феновете на ЦСКА. Преди дни ръководителите на това обединение на привържениците призоваха своите последователи да се съберат встрани от ултрасите, ръководени от Димитър Ангелов – Дучето.
 
"До всички “червени” фенове!!!
 
Разразилите се бурни страсти и скандали след вчерашната ни декларация дадоха повод да се обърнем отново към вас с ново съобщение.
 
Днес беше проведена среща на представители от “Офанзива” с Димитър Ангелов и Ивайло Цветков. На нея беше постигната договорка, да няма излишни саботажи и интриги, от която и да било страна. Организирането на хореография за мача и пеенето на уредбата ще се осъществи от тях. Получихме тяхната мъжка дума, че оттук нататък организацията за следващите големи мачове ще бъде наша. Надяваме се и вярваме, че ще удържат на дадената дума! Примирието преди Вечното дерби не означава, че сме преодолели коренните различия помежду си, но в името на ЦСКА поне няма да си пречим!
 
От своя страна ние даваме нашата дума, че от официални съобщения на “Офанзива” или от представители на организацията няма да се видят обидни думи, заплахи или подигравки към Димитър Ангелов и Ивайло Цветков! Призоваваме, който има желанието да отправи критика към когото и да било, то тя да бъде отправяна очи в очи. Било към въпросните господа или към нас, само за един ден се нагледахме на псувните на всезнаещи експерти, прикрити зад булото на интернет анонимността.
 
Нашият апел – нека напълним Сектор “Г” и да вдъхнем сили и увереност на футболистите за победа в дербито!
 
ЦСКА или умри!"